Toernooien

Ook dit jaar is BC SCC weer aanwezig in het toernooi seizoen met traditiegetrouw het veteranen ABCD & Categorie 4, 6, 8 toernooi en wel op zaterdag 25 en zondag 26 mei. We hopen net als voorgaande jaren weer veel deelnemers uit binnen en buitenland te mogen ontvangen in sporthal Merode te Stein en te genieten van diverse spannende en enerverende sportieve partijen. Dit jaar zal www.badminton-service.com op het toernooi aanwezig zijn met een stand en voor de finale partijen in de 4 en 6 stelt Victor enige veren shuttles ter beschikking.
Uiteraard hebben wij ook weer de traditionele tombola, waar mooie prijzen te winnen zijn.

Inschrijven kan via toernooi.nl. Je kunt hier op de link klikken: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=DF4C9FE3-4154-418D-B10D-80FC3547366A


Het seniorentoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

bgm services2 Logo BS  Victor Logo 

Op zaterdag 8 en zondag 9 september organiseren we weer het eerste toernooi van het Jeugd Ranglijst Circuit seizoen 2012/2013 in sporthal Merode te Stein. Het toernooi kan als voorbereiding dienen voor de competitie die een week later begint.

Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 26 augustus en kan via de volgende link: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=08B0B398-D124-4001-BF50-4389F067B50B

We hopen weer veel deelnemers te mogen ontvangen. Het hele weekend is er een stand van Badminton-Service.com inclusief bespanservice aanwezig!

Ook dit jaar is BC SCC weer aanwezig in het toernooi seizoen met traditiegetrouw het veteranen ABCD & Categorie 4, 6, 8 toernooi en wel op zaterdag 19 en zondag 20 mei. We hopen net als voorgaande jaren weer veel deelnemers uit binnen en buitenland te mogen ontvangen in sporthal Merode te Stein.

Ook dit jaar hebben we weer een flyer ontworpen die jij kan uitprinten en ophangen op het prikbord van je vereniging om ons toernooi onder de aandacht te brengen. Klik hier voor de flyer.

Wil jij verdere updates ontvangen over het BC SCC toernooi of wil jij je inschrijven voor ons toernooi dan kun je klikken op een van de volgende links:

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei heeft het veteranen en 3,6,8 toernooi plaatsgevonden in sporthal Merode. Ondanks het mindere aantal inschrijvingen is het toernooi toch een succes geworden. Er waren veel positieve reacties. Proficiat aan alle prijswinnaars.

Alle uitslagen en winnaars zijn hier te vinden.

Lees verder voor de SCC'ers die in de prijzen zijn gevallen of opvallend gepresteerd hebben.

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei organiseert BC SCC het jaarlijkse toernooi voor veteranen (AB en CD) en senioren (3, 6 en 8) in Sporthal Merode te Stein.
We hopen weer veel deelnemers uit heel Nederland te mogen verwelkomen. Er zijn tijdens het toernooi stands met badmintonspullen, kleding en eten. Tevens wordt er een tombola georganiseerd. Elke deelnemer krijgt bij inschrijving een gratis lot voor deze tombola.

Klik hier voor de flyer.

Inschrijven kan t/m zaterdag 14 mei (of als het maximum van 350 partijen bereikt is) via: http://badmintonnederland.toernooi.nl/onlineentry/onlineentry.aspx?id=4F28EEDC-C2AE-41F2-8C7D-606557042A92
Afgelopen weekend heeft het jaarlijkste Jeugd Ranglijst Toernooi plaatsgevonden in Stein. Door zaalhuur en planningsproblemen is het toernooi helaas niet zo goed verlopen als normaal. Er is inmiddels een excuusmail gestuurd naar de spelers, ouders en begeleiders. De tekst van deze mail is hier te vinden.

Names BC SCC deden 15 spelers mee. Er was veel inzet en plezier en er waren mooie resultaten:
1e GD11 Dave ten Broeke / Jenell Stok (BC Victoria)
halve finale GD13 Bjorn Hendrix / Iris Janssen (Roosterse BC)
halve finale MD15 Emily Maas / Liza Alberti

De uitslagen en de winnaars zijn te vinden op www.toernooi.nl.
Er zijn foto's gemaakt door Jan Joosten en die zijn hier te vinden. Daarnaast staan er foto's in het fotoalbum van deze site.
De loting van het JRC heeft inmiddels plaatsgevonden, het tijdschema is gemaakt en gepubliceerd op toernooi.nl. De begintijden zijn per mail verstuurd en hier is ook nog een compleet overzicht te downloaden.

Door problemen met de zaalhuur begint het toernooi op zaterdag pas om 12:00u en wordt er daarnaast vrijwel het hele toernooi in beide sportzalen van Sporthal Merode gespeeld (13 banen).

Tot ziens op het toernooi!  
De inschrijving van het JRC is begin deze week gesloten. Met 146 spelers hebben we meer inschrijvingen dan 2008 en 2009 en is het toernooi vrij druk bezet. Maandag 6 september vindt de loting plaats. De verwachting is dat dinsdag 7 september 's avonds de begintijden naar iedereen doorgestuurd zullen worden.
Op zaterdag 11 en zondag 12 september 2010 vindt het eerste Jeugdranglijst Toernooi van het seizoen 2010/2011 weer plaats in Sporthal Merode te Stein. Dit jeugdtoernooi is voor de jeugd de ideale voorbereiding op het aankomende competitieseizoen.

De inschrijving is geopend en sluit op zaterdag 28 augustus of zoveel eerder als het maximum van 300 partijen bereikt is. Ga naar www.toernooi.nl om in te schrijven.

Klik hier om de AF-IF te downloaden.

We hopen dat we net als andere jaren weer veel deelnemers mogen verwelkomen!

Subcategorieën

© 2013 BC SCC