Beste leden,

Sinds enige tijd zijn we als vereniging aangesloten bij Sponsorkliks. Middels deze website kunnen we zonder al te veel moeite een extra sponsoring voor onze vereniging binnen halen.

Het idee is als volgt; op het moment dat je een online aankoop wil doen en die via Sponsorkliks doet en BC SCC hebt gebruikt als doel, dan krijgen wij als vereniging een klein percentage van jouw aankoopbedrag als sponsoring. Dit wordt periodiek aan de vereniging uitbetaald als er voldoende saldo behaald is.

Voor jou als lid/sponsor kost dit weinig extra moeite; enige wat je hoeft te doen is via de link van Sponsorkliks naar de betreffende webwinkel te gaan.
Middels deze link kom je rechtstreeks terecht op ‘ons gedeelte’ bij Sponsorkliks; https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7615
Je kunt ook via de algemene website van sponsorkliks naar onze vereniging zoeken en dan je aankoop doen.

Zoals gezegd, het kost weinig extra moeite maar door met zijn allen gebruik te maken van dit systeem, kunnen we de vereniging een mooi extra bedrag laten toekomen. Probeer het eens uit, zeker in een tijd van aankopen voor de naderende feestdagen.

Wij danken jullie op voorhand alvast voor de genomen moeite.

Namens het bestuur van BC SCC

sponsorkliks nl white horizontal

© 2013 BC SCC