Nieuws

Beste leden,

Sinds enige tijd zijn we als vereniging aangesloten bij Sponsorkliks. Middels deze website kunnen we zonder al te veel moeite een extra sponsoring voor onze vereniging binnen halen.

Het idee is als volgt; op het moment dat je een online aankoop wil doen en die via Sponsorkliks doet en BC SCC hebt gebruikt als doel, dan krijgen wij als vereniging een klein percentage van jouw aankoopbedrag als sponsoring. Dit wordt periodiek aan de vereniging uitbetaald als er voldoende saldo behaald is.

Voor jou als lid/sponsor kost dit weinig extra moeite; enige wat je hoeft te doen is via de link van Sponsorkliks naar de betreffende webwinkel te gaan.
Middels deze link kom je rechtstreeks terecht op ‘ons gedeelte’ bij Sponsorkliks; https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7615
Je kunt ook via de algemene website van sponsorkliks naar onze vereniging zoeken en dan je aankoop doen.

Zoals gezegd, het kost weinig extra moeite maar door met zijn allen gebruik te maken van dit systeem, kunnen we de vereniging een mooi extra bedrag laten toekomen. Probeer het eens uit, zeker in een tijd van aankopen voor de naderende feestdagen.

Wij danken jullie op voorhand alvast voor de genomen moeite.

Namens het bestuur van BC SCC

sponsorkliks nl white horizontal

Op zondag 5 februari 2017 vonden de jaarlijkse clubkampioenschappen van BC SCC plaats. De foto's hiervan vind je in het fotoalbum. Hieronder de uitslagen van de clubkampioenschappen:

 

Jeugd categorie b: 1ste Rens Mulders 
2de Julia Kennis
3de Amy van Empel
4de Dana limpens
5de Ilse Willems

 

Jeugd categorie a: 1ste Fleur Ostendorf 
2de Chymène Bergeron 
3de Lisanne Breijer 
4de Iris Zinken
5de Kim van den Bongard
6de Jens Colsters

 

Dames: 1ste Simone Reinaerdts 
2de Yvonne Jongen
3de Benthe Stassen 
4de Ankie Lonussen

 

Heren: 1ste Tim Hectors 
2de Max Reinaerdts 
3de Erik Driessen 
4de Liegène la Fontaine 
5de Jeroen Custers 
6de Walter Colsters

 

Jeugdspeelster van het seizoen 2016-2017 Chymène Bergeron

foto van BC SCC.

Het tweede recreantenteam is afgelopen seizoen kampioen geworden in de Regio Midden Limburg. Afgelopen dinsdag waren ze allemaal bij elkaar en zijn ze tijdens de recreantenavond in het zonnetje gezet.

Nogmaals van harte proficiat met dit mooie resultaat!

IMG 2242

 

gerardGraag maak ik van de gelegenheid gebruik om mij even voor te stellen. Mijn naam is Gerard Bastiaens en ben 49 jaar en woon in Stein. Ben getrouwd en wij hebben drie kinderen waaronder Dionne Bastiaens, jeugdlid van BC SCC. Voor sommige van jullie ben ik geen onbekende en kennen mij van de jeugdkampen en als jeugdbegeleider bij de jeugdcompetitie. Als bestuurslid "jeugd" wil ik een bijdrage leveren aan BC SCC waarbij ik voor jullie als klankbord functioneer tussen bestuur, jeugd, ouders en verzorgers.

 

PascalZoals inmiddels bekend, mijn naam is Pascal Breijer, ben 41 jaar en als beroep ben ik Business Development & Sales Manager voor een bedrijf dat smaakstoffen produceert voor de levensmiddelen industrie. Sinds mijn studententijd heb ik bij meerdere verenigingen bestuursfuncties vervult. Op het ogenblik ben ik penningmeester bij een andere vereniging waarvan ik lid ben. Doordat mijn beide kinderen (Lisanne en Mika) bij BCSCC badmintonnen ben ik ook meer bij de sport en de club betrokken geraakt. Toen ik tijdens een introductiedag aan Lindsay aangaf dat ik best wel bereid ben om te helpen bij activiteiten werd hier meteen gebruik van gemaakt door Sanne die mij vroeg haar te helpen met het organiseren van activiteiten bij de jeugd.

Op zondag 24 februari j.l. hebben de jaarlijkse clubkampioenschappen plaats gevonden. Vanuit de jeugd en de competitiegroep waren er een ruim aantal inschrijvingen, vanuit de recreatieleden bleven de aanmeldingen enigszins uit.

Bij de jeugd werd Bjorn Hendrix wederom clubkampioen! De 2e plek was voor Joell Rossel en de 3e plek werd door Dionne Bastiaens veroverd.

Bij de recreatieleden was er een 1e plek voor Pieter Ostendorf.

Bij de competitiegroep ging de titel clubkampioen bij de dames naar Lindsay Storcken en bij de heren mocht Guy Dassen opnieuw de wisselbeker in ontvangst nemen.

Na de wedstrijden was het tijd voor het voorzien van de innerlijke mens. Hiervoor was er friet met een snack bij de jeugd en voor de volwassenen was er een Italiaans buffet. Tevens werden de Limburgse Kamioenen en het kamioensteam bij deze afsluiting nog even in het zonnetje gezet.

Namens het bestuur iedereen bedankt voor de deelname en felicitaties voor de clubkampioenen!

 

Foto's zijn te vinden in ons fotoalbum.

Nadat beide dubbels gespeeld waren, was het zeker...BC SCC 2 is kampioen geworden in de 4e divisie!

IMG 1375 

BC SCC feliciteert team 2 met het behalen van deze mooie prestatie!

Rolph herstelt tot nu toe voorspoedig en is over geplaatst naar een reguliere afdeling binnen het ziekenhuis. Er zijn inmiddels al enkele BC SCC'ers op bezoek geweest.

 

Wij hebben er veel vertrouwen in dat deze positieve vorderingen zich zullen blijven voortzetten en ronden hiermee dan ook de berichtgeving met betrekking tot de gezondheid van Rolph op onze website af.

 

Wij wensen Rolph en familieleden uiteraard heel veel sterkte bij zijn verdere herstel!

© 2013 BC SCC