Jeugd

Ben jij minimaal 6 jaar oud en op zoek naar een nieuwe sport? Dan is badminton misschien wel wat voor jou! Kom het gratis uitproberen bij BC SCC in sporthal Merode Stein. De jeugdtraining vindt plaats op maandag en woensdag van 18:00u tot 19:30u en het enige dat je nodig hebt, zijn gymkleren en gymschoenen. Loop gewoon even binnen en meld je bij de trainers. Nu 4 trainingen gratis proberen! Tot snel!

badminton 4139024 1280

Afgelopen weekend heeft de jeugd van BC SCC gestreden om de limburgse titel bij de jeugd in verschillende categorieën. Er werden uitstekende resultaten behaald. Met 2 halve finale plaatsen voor mika breijer. In de jongens enkel onder 11 en halve finale jongens dubbel onder 11. Na verlies in de halve finale van de jongens enkel mocht hij om de 3de plaats strijden. Deze wist hij in winst om te zetten. En dus een mooie 3 plaats binnen gesleept. Zosja Limpens behaalde eveneens 2 halve finale plaatsen in de gemengd dubbel onder 13 met haar partner Lars Wijshof en met clubgenote Fleur Ostendorf in de meisjedubbel onder 13. Helaas werden beide halve finales verloren. Dian Thomassen behaalde eveneens een halve finale plaats in de gemengd dubbel onder 15 met haar partner Dylan van der Velden. Tim Hectors behaalde 3 finale plaatsen. Hij werd 2de in de jongensdubbel onder 19 met Abel van Beek. Hij wist de jongens enkel onder 19 in winst om te zetten. En samen met clubgenote Emily Maas de gemengd dubbel onder 19 te winnen. En tenslotte wist Emily Maas ook de finale te behalen in de meisje enkel onder 19 helaas wist ze deze niet te winnen. Maar toch een mooie 2de plaats! Al met al een goed weekend voor BC SCC. Het bestuur en trainers feliciteren alle winnaars van BC SCC, en bedanken de spelers en trainers voor hun inzet. Ook de supporters bedankt voor alle steun. Bekijk hier alle uitslagen.

 

12705349 1127770390569243 225813942974779704 n

We gaan weer op KAMP met de jeugdleden van BC SCC. Het jeugdkamp vindt plaats in het weekend van 17, 18 en 19 juni. Om het jeugd kamp definitief door te laten gaan, moeten we genoeg inschrijvingen krijgen. Het minimum aantal deelnemers is 25. Wil je mee op jeugdkamp vul dan zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk woensdag 27 januari 2016 het formulier in.

Gisteravond was het weer zover. Het Kind-ouder toernooi ging weer van start in Sporthal Merode. Maar liefst 29 kinderen en hun ouders hadden zich ingeschreven. In rondes van 7 minuten werd er fanatiek tegen elkaar gespeeld. Daarna bepaalde het lot met behulp van een paar dobbelstenen wie de meeste punten mocht opschrijven. Uiteindelijk wisten Zosja, Fleur en Mirjam hiermee de meeste punten te halen en mochten ze een mooie prijs in ontvangst nemen. Alle deelnemers bedankt voor de sportieve avond! De foto's zijn te zien in het fotoalbum.

img 0331

We hebben alweer een geweldig jeugdkamp achter de rug, waarin er fanatiek gespeeld is om de prijzen. De foto's van dit weekend kun je bekijken in het fotoalbum. Om de foto's te bekijken moet je wel geregistreerd zijn op de site en inloggen met je account. Veel plezier met kijken!

jeugdkamp 2014 271 20140919 1967843230

Vandaag was BC SCC te gast bij WIK voor het opstaptoernooi. Voor SCC deden er 4 deelnemers mee. Dinja, Kim, Iris en Britt. Er werden veel partijen gespeeld waarbij er werd verloren en ook gewonnen. Enkele klasses waren bij elkaar gevoegd, waardoor er uiteindelijk ook 3 meiden van onze vereniging in de prijzen vielen. De 1e plaats onder 9 jaar was voor Britt Schepers. De 2e plaats onder 11 jaar was voor Iris Zinken. En de 1e plaats onder 13 jaar was voor Kim van den Bongard. Dinja had de pech om tegen competitiespelers te moeten spelen en viel helaas niet in de prijzen. Dames, goed gedaan!

Vandaag, 23 februari, vond in Hoensbroek het springplanktoernooi plaats. Een toernooi voor kinderen die nog geen competitie spelen en op deze manier aan de wedstrijden kunnen proeven. Voor BC SCC deden er drie deelnemers mee: Laura, Luna en Iris. De hele dag werden er wedstrijden gespeeld en iedereen deed erg goed zijn best. Na de laatste wedstrijd werd de balans opgemaakt en vielen Iris en Luna in de prijzen bij de meisjes onder 11 jaar. Iris werd 3e en Luna werd 4e. Laura speelde bij de meisjes onder 12 jaar en wist na 2 verloren wedstrijden, de volgende 4 wedstrijden te winnen. Goed gedaan dames!

IMG 20140223 150627423-1

Afgelopen weekend vonden in de Jo Gerrishal in Roermond de LJK plaats. BC SCC werd ruim vertegenwoordigd door maar liefst 14 spelers. Dit waren: Max, Bjorn, Tom, Lynn, Dian, Benthe, Maud, Fleur, Zosja, Lisanne, Jana, Chymène, Gwenn en Mika. Op zaterdag werd er hard gestreden om door te kunnen gaan naar de volgende rondes. En niet zonder succes, want een groot aantal spelers mocht nog eens terugkomen op zondag. Hier wisten een aantal spelers zelfs tot in de halve finales en de finales te komen. Dit leverde de volgende prijzen op voor BC SCC:

Limburgs Kampioen MD U17: Max Reinaerdts (met Servé Peulen van BC Trilan)

2e plaats GD U17: Max Reinaerdts (met Demi Martens van BBC)

3e plaats ME: Max Reinaerdts

En ook nog een aantal eervolle vermeldingen:

3e/4e plaats MD U15: Bjorn Hendrix (met Luc Dircks van BC 't Roat)

3e/4e plaats VD U13: Lynn Ostendorf en Benthe Stassen

3e/4e plaats VD U11: Fleur Ostendorf en Zosja Limpens

4e plaats VE U11: Fleur Ostendorf

Gisteren is team 8 (Jeugd onder 11) kampioen geworden. Met nog 1 wedstrijd te spelen kan het team niet meer ingehaald worden. Proficiat Fleur, Zosja, Mika en Gwenn! Heel erg goed gedaan!

IMG 0091

© 2013 BC SCC