Op 12 december speelden we in Brunssum tegen Brunssum 7. We waren weer 'ns mooi op tijd (lees: 3 kwartier te vroeg) dus we konden 'n goeie warming up doen. Speciaal voor deze wedstrijd hadden we onze opstelling een beetje doorelkaar gemixt, Liza en Pauline hadden geruild. Liza speelde 2e man en Pauline 1e vrouw.

We begonnen met de dubbels. Liza en Emily in de herendubbel tegen Zohaad en Ashan. Dit was best een lastige wedstrijd, een drie-setter, maar Liza en Emily wisten te winnen. De standen: 21-19 voor Brunssum, 21-14, 21-13 voor SCC7. Ondertussen mochten Pauline en Romy de damesdubbel spelen tegen Mick en Nick. Deze wedstrijd was niet zo moeilijk en ze wonnen hem dan ook met 21-5 en 21-2.

Nu de singels, Emily speelde tegen Zohaad of Ashal en zij wist deze wedstrijd te winnen. Liza speelde tegen de andere van die 2 en verloor helaas deze wedstrijd. Romy speelde tegen Nick of Mick en won deze wedstrijd en Pauline speelde tegen Mick of Nick en won deze wedstrijd ook.

Na de singels speelden we nog de mixen. Deze wonnen we allebei.
We wonnen uiteindelijk met 7-1 :D

Sorry dat dit teamverslag zo wazig / oncompleet is, maar op toernooi.nl staan alle standen en spelers verkeerd en er klopt echt helemaal niks van! Ik wist ook niet meer tegen wie wie gespeeld had, dus daarom is het een beetje wazig!
© 2013 BC SCC