Beste (ouders van) leden,

 

Het is alweer enkele weken geleden dat we jullie hebben geïnformeerd over het sluiten van de sporthal a.g.v. het Corona-virus. Inmiddels is bekend geworden dat de sluiting op zijn minst nog t/m 28 april zal duren en zo mogelijk nog langer.

Alle activiteiten die gepland stonden, zijn of worden afgezegd. De tijd is hectisch en brengt onzekerheden met zich mee. Het is duidelijk dat we niet in de sporthal mogen, maar het is tot op heden nog niet duidelijk of en hoe de verrekening van de zaalhuur gaat zijn. 

Daarnaast lopen ook andere kosten voor onze vereniging gewoon door (denk aan inschrijfgeld voor competitieteams, verzekeringspremies, bankkosten e.d.). Onze vereniging lijkt wat dat betreft op een organisatie, ook al is het niet zichtbaar, maar op de achtergrond draait het toch door en worden bepaalde kosten gemaakt. Er is voor een sportvereniging geen compensatie beschikbaar. We buigen ons over mogelijkheden en hebben contact met de gemeente om de kosten van de zaalhuur te bespreken. We zijn een vereniging en hebben zeker geen winstoogmerk, maar zoals genoemd wel doorlopende kosten. Om de financiële situatie van onze vereniging gezond te houden, volgen we op dit moment de richtlijnen van de NOC*NSF waarin zij adviseren contributie t/m april regulier te innen tot er meer helderheid is over de financiële impact.

We begrijpen dat dit in beginsel wellicht 'raar' over komt maar hopen op jullie begrip met bovenstaande toelichting en op jullie vertrouwen dat wij alles in het werk stellen om de kosten op dit moment zoveel mogelijk te beperken.

Mocht dit verdere vragen oproepen, neem dan gerust contact op.

We hopen uiteraard dat iedereen gezond blijft en dat we elkaar spoedig weer in de sporthal kunnen ontmoeten!

 

Vriendelijke groet,

Namens het bestuur van BC SCC

© 2013 BC SCC