Door onvoorziene omstandigheden kunnen voorlopig geen trainingen/speelavonden in de Merode plaatsvinden. Er schijnt dusdanige waterschade aan de sportvloer te zijn opgetreden dat deze vervangen dient te worden. Naar schatting van de gemeente zouden we pas in de eerste week van oktober weer gebruik kunnen maken van de Merode.

Aangezien we a.s. maandag in principe weer zouden starten met badmintonnen zijn wij gisteren en vandaag volop bezig geweest met het zoeken naar en vastleggen van vervangende accomodaties. Accomodaties zoals de Merode zijn schaars en veelal volgeboekt op reguliere trainingsavonden. Daarnaast zijn wij momenteel niet de enige sportvereniging die in de omstreken een vervangende locatie zoekt. Het aantal trainingsmogelijkheden en de reguliere tijdstippen zijn op sommige plekken dan ook noodgedwongen aangepast.

Klik hier voor een uitwerking van de aangepaste trainings-/speelmogelijkheden. Voor m.n. de jeugdgroep en ouders beseffen wij dat deze aanpassing een grote impact heeft. We willen jullie vragen om eventueel zelf onderling afspraken omtrent het vervoer te maken.

Hopende op jullie begrip en medewerking hierin. Mochten er nog vragen zijn dan kunnen deze via e-mail gesteld worden of telefonisch (Lindsay 06-47771854)

© 2013 BC SCC