Afgelopen twee jaar hebben we meegedaan aan de Rabobank Clubkas Campagne. In april gaat deze campagne voor de derde keer van start. Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ook onze vereniging mag dit jaar weer meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Voor iedere uitgebrachte stem ontvangen we van de Rabobank een bijdrage voor de clubkas. Des te meer stemmen er op onze vereniging uitgebracht worden, des te groter de opbrengst!


De stemperiode loopt van 9 t/m 22 april. 

Alle leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek ontvangen vóór de stemperiode een bericht met een unieke persoonlijke code. Via de speciale website www.spekjouwclub.nl kan er gestemd worden.


Het is voor onze vereniging belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen. Wij kunnen dit geld goed gebruiken voor activiteiten. Wellicht ben je lid van Rabobank Westelijke Mijnstreek, of ken je iemand in jouw omgeving die lid is van deze bank. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden jullie stemmen geven aan Badmintonclub SCC bij deze actie van Rabobank Westelijke Mijnstreek. Breng deze actie dan ook alvast onder de aandacht binnen je vriend-, familie- en kennissenkring en vraag hen om op ‘Badmintonclub SCC’ (BC SCC) te stemmen!


Namens alle leden van Badmintonclub SCC alvast hartelijk dank voor jouw stemmen!


Ga naar www.rabobankwestelijkemijnstreek.nl/clubkas voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne.

© 2013 BC SCC